Jdeme na to!

Dnes jsem se balil a nic nestíhal, takže telegraficky:
Tom se včera večer rozhodl, že pojede Transrockies – slušná práce dva dny před závodem. Pojede kategorii mix s Carena Parr, čtvrtou elitní ženou ze svěťáku 24 hodinovky před dvěma týdny.
Kromě brutálního převýšení pořadatelé letos uchystali ještě jednu zajímavost. Třetí den (Nipika -> Nipika) je časovka týmů, celých 44 km má být singletrack. První třetina startovního pole prý vyráží až odpoledne. Neoficiální informace od pořadatele závodu – uvidíme.
Počasí zde v Canmore bylo posledních pár dnů úžasné – ani mráček, přes 25, i rána byla teplejší. Dnes večer se přihnala bouřka a na víkend se má trochu ochladit, nicméně předpověď pro závod je poměrně příznivá. Začátek týdne má být chladnější (nejvyšší denní 20), koncem týdne tepleji a tepleji (až ke 30), déšť minimálně nebo vůbec. Ale jak říkají místní, stát se může cokoliv.
Cítím se dobře a teším se – vše nasvědčuje tomu, že si teď týden krásně zabikujeme a bude spousta zábavy. Ráno vyrážíme do Calgary vrátit truck a sednout na shuttle, který nás doveze do Panoramy – startu závodu. Vše pak vypukne v neděli ráno.
Minimálně do konce závodu a cesty zpět domů (letím odpoledne 17., den po závodu) se tady odmlčím. Pokud to technika umožní (ne všude během závodu budeme v dosahu mobilní sítě), budeme podávát zprávy Sykymu (www.treky.cz), který je zde bude tlumočit – takže mu tímto předávám slovo. Oficiální denní reporty, fotky a výsledky budou k nalezení někde zde.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.